Mladinski center Kotlovnica Kamnik

Kjer se žge!

januar 2020
PO TO SR ČE PE SO NE
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Koncert: Mrfy in The Mint Mladinski center Kotlovnica Kamnik +386 41 360 399 +386 1 839 76 06 Fužine 10 Kamnik 1241

Koncert: Mrfy in The Mint

Koncert: Mrfy in The Mint

 

O ti Repatica, zvezdna ljubimka. Kako se ljubiš s planeti, oh, da mi je zrasla ena velika gora Mont iz katere se že topijo ledeniki in me kličejo: "čiki čiki, dani dani, čiki čiki, bum, bejbi, haaarari, MEGA!" in potem rečejo še: "zigi zigi hej luuuub gawd oh my ohh lepilo glu glu" in za adijo tudi: "mmm stfu u white boi boi boi EH." Potem zaspim, ker sem zjutraj zmenjen s sosedom, ki je zdravnik in me bo pregledal. Včeraj je zelo glasno navijal za Juventus, medtem ko je njegova žena Silvana kradla češnje šolskemu sistemu. Skočil sem čez plot in se tako grdo spotaknil da sem na bolniški že tri tisoč dvesto dva in dva jset dni brez pavze. In brez potrebe sem se pobožal po licu... Hvala Društvo za zaščito živali Hijena, da ste poskrbeli za mojo psico Milko.

- Zola, Emile. Resnica (Vérité, 1903, posmrtno objavljeno)
_________________

A B O U T

Leto 2018 je bilo za nas mogočno. Izdaja EP-ja, Dobar dan turneja, Izštekani, izdaja dolgometražne plošče Story s predstavitvijo na obletnici Kina Šiške, turneja s Siddharto in veliko ostalih nastopov doma in v tujini ter kar nekaj (singlov) videospotov.

Leto 2019 smo pričeli s kratko koncertno pavzo kreativnosti. Nabrali smo si novih idej, ki smo jih pripravljeni deliti s slovensko publiko. Naš show bo poleg železnega repertoarja in vseh ostalih komadov iz plate zajemal tudi nekaj novosti. Originalov in priredb. Inštrumentala in vokala. V karavani se bodo poleg ustaljenih mačkov Žmigsa, Bajca, Terška in Sonicov znašli tudi vizualci, ki bodo poskrbeli za barvito koncertno izkušnjo.

Po singlih iz plate Story - “Umru zate”, “Omama”, “Tebe” in “Recall” bo glasnik turneje videospot, narejen v kolaboraciji z Warehouse kolektivom, komad z naslovom “BBY”, ki izlazi konec meseca marca.
_________________

M U S I C A
Umru zate - https://www.youtube.com/watch?v=i5R_zRhcOVs
Anakin - https://www.youtube.com/watch?v=UQ1rh5dIikc
Omama - https://www.youtube.com/watch?v=hciG0_NTNoU

Plata "Story" availible on all streaming platforms, you can also buy it online: https://www.sonictribe.net/album-story
_________________

P O G O J I U P O R A B E (npr.):

Plan je, da z vsemi frendi uletiš ob ene 9, rahlo ufuran in pune nahajpan. Greš za šank, se akumuliraš na prostor i folk, pogleduješ na okol koga kej poznaš, kdo je kej hud, najdeš sweet spot in pričakaš predgrupo. Ta te ogreje. Že si poskočen v koraku. Ko svršijo se obrneš in si malo hahaha lalala, se oplemenitiš v željeno stanje duha, ki ga kaj kmalu zatem sprostiš v MRFY štorijo. Nastop. Njegov namen je, da ti zavre v tvojih malih lepih umitih ušeskih. Te kaj zanimivega vpraša ali podreza v najrazličnejše telesne hormone. Se smeji in joče. Te prime za roko in odpelje od začetka do cilja. Ne konca. Na to, kar se zgodi po vsem tem, nimamo vpliva. Obstaja več različnih scenarijev, vsak od njih pa naj bo prikrajšan vsaj za bruhico.
___________________

P R E D G R U P A: TBA (to pomeni to be announced, kar pomeni, da jih bomo še oznanili)
__________________

V S T O P N I N A:
5€
_________________

M E R C H:
Plata "Story" - 12€
Majica - 15€
Plakat - 2€
Rizle - 2€
EP "A Side of the Story" - 5€
+ free nalepke, če karkol kupš ;)
+ surprise merch

HAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH

TOP MONT ༼ つ ◕_◕ ༽つ TOUR,

Turneja, ki je ne pozabiš!

*For more content check our Instagram account: mrfy_band


Vstopnina / kotizacija: 5 EUR

 

+386 41 360 399 +386 1 839 76 06 Mladinski center Kotlovnica Kamnik, Fužine 10, 1241 Kamnik.
Pofočkaj se na Fejsbuku:

Koncert: Mrfy in The Mint

Sporoči še prijateljem: