Črni petek: Guattari in Ater Era

Črni petek: Guattari in Ater Era 2023-11-07T11:07:00+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
Črni petek: Guattari in Ater Era
24. 11. 2023
20:00
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
7 EUR
Facebook →

Popusti do 6.66% \m/

Kako zaključiti teden, ko nas bodo z vseh strani bombardirale novice o super razprodajah, v trgovinah pa bo strašanska gneča. Mosh pit, circle pit sredi Kotle? Zakaj pa ne! Tokrat z obale prijadrata dva odlična benda.

Guattari

Sludgy beatdown / groove, obala

Obalni Guattari dostavljajo vnetljivi sludge/beatdown/groove koktajl, ki poslušalca stežka pusti ravnodušnega. Začetki delovanja segajo v leto 2008 ko je bend nastal kot stranski projekt takratnih Hiram in Shiv, nato pa po letu delovanja zamrl. Ponovno je oživel spomladi 2019 v okrepljeni postavi članov zasedb Shiv, Incarnated in Naio SSaion. Avgusta 2019 je bend izdal svoj prvi EP “Demiurge” in se prvič predstavil občinstvu v živo.

https://www.facebook.com/guattari13
https://www.instagram.com/guattari13/
https://www.youtube.com/watch?v=tICqKwZ0sxY
https://guattari13.bandcamp.com/

 

Ater Era

Ater Era je projekt ki je nastal leta 2006. Gre za bend ki z mešanico težko-metalnega in psihadeličnega zvoka izraža nelagodje in upor. Ater Era so posneli in izdali tri albume, »In autumn's solitary decline« (2011), »Beneath inanimate grime« (2013), in »Clades« (2017). Ater Era imajo za sabo dve evropski turneji in številne nastope praktično v vseh klubih v Sloveniji. Novejši material je žanrsko težje opredeljiv in se precej razlikuje od black metalskih korenin izraženih na prvih dveh albumih. Skladbe so daljše in bolj razgibane, v muziki je čutiti povečana prisotnost dooma in sludge-a, nadgradnja, v obliki pristne psihadelije pa le še poudarja njihovo ''težo'', s čimer Ater Era bolj kot kdajkoli prej izražajo odpor do zapsihirane družbene realnosti. Njihove nastope zaznamuje izredno masiven in glasen zvok ter dinamičnost na odru.

www.facebook.com/AterEraOfficial
ater-era.bandcamp.com

///

Vstopnina 7 EUR