Novi val - festival nove glasbe (1. dan)

Novi val - festival nove glasbe (1. dan) 2023-09-26T10:33:00+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
Novi val - festival nove glasbe (1. dan)
13. 10. 2023
17:00
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
10 EUR / 7 EUR
Facebook →

Novo, sveže, poučno ...

Namen festivala je poiskati nove glasbene zvrsti, ki velikokrat ne najdejo prostora, poslušalcem ponuditi pestro izbiro nove glasbe, izvajalcem ponuditi možnost mreženja s povabljenimi profesionalci iz glasbene industrije in vzpostaviti okolje za različna sodelovanja.

V dobrih dveh dneh boste zagotovo našli nekaj zase, obenem pa festival ponuja tudi nekaj ''delavniške'' vsebine. Več o programu pa si lahko preberete spodaj.

 

VSTOPNINA

10 EUR (oba festivalska dneva)
7 EUR (za posamičen dan)

Vstopnice bodo na voljo na prizorišču pred pričetkom koncertov.
Vstop prost za vse delavnice in pogovore. Koncerti in delavnice bodo potekali v prostorih Mladinskega centra Kotlovnica.

///

 

✖️ 13. 10. 2023 ob 17. uri
predavanje
Lea Jurečič - delavnica sinhronizacije

Lea Jurečič je multimedijska producentka, ki se že več let ukvarja z zvokom na različnih področjih. Ima šest let izkušenj iz sinhronizacije risank, ukvarja se s post-produkcijo resničnostnih šovov, TV serij, sodeluje pa tudi s skupinami študentov AGRFT-ja. Prav tako je poustvarjalka zvokov (žargonsko ''foley artist'') za različne filme ter predavateljica o sinhronizaciji na Inštitutu in akademiji za multimedije.


✖️ 13. 10. 2022 ob 20. uri
koncert
consule in Đoko

 

Consule je projekt, ki je nastal v sobi producenta in glasbenega ustvarjalca Vida Benjamina Krajnca. Preplet indie elektronike, zvok nostalgične kitare ter pestra ambientalna zvočna pokrajina nas spominja na čas in prostor, kjer se zabriše meja med preteklostjo in prihodnostjo. Ob priljubljenosti in razvoju ambientalne glasbe na našem glasbenem prostoru, pa lahko brez dvoma trdimo, da Vid postaja trden člen razvijajoče se scene. Za fene: Ólafur Arnalds, Novo Amor, James Blake …

Đoko so synthpop/indie bend iz Maribora, ki kroji rožnato obarvan zvok katerega dopolnjujejo z melodičnimi sintisajzeri, elektronskimi bobni, melanholičnimi besedili in kitarami. Štajerska četverica je hitro pričela osvajati radijske valove, trenutno pa so na ciljni ravnini pred izdajo prvega albuma. Đoko so Tilen, Luka, Nino in Jure. 


///


Dogodek je organiziran s strani Mladinskega centra Kotlovnica ob podpori Občine Kamnik, Urada Republike Slovenije za mladino in JSKD - OI Kamnik.

Za več informacij nam pišite na info@kotlovnica.si.