Pozdrav iz Kotla 4

Pozdrav iz Kotla 4 2009-05-17T00:00:00+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
Pozdrav iz Kotla 4
21. 5. 2009 – 30. 5. 2009
12:00
MC Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
različno, obišči spletno...

Zaključek še ene uspešne sezone MC Kotlovnica

Letošnji festival Pozdrav iz Kotla bo vsebinsko še bogatejši kot njegovi predhodniki, trajal pa bo od četrtka, 21. maja, do sobote, 30. maja 2009. V teh desetih festivalskih dneh bomo zasedli prostore mladinskega centra in okolico stavbe Doma kulture Kamnik, v kateri se MC Kotlovnica nahaja.

Pozdrav iz Kotla 4, Mladinski center Kotlovnica, Kamnik

Na odrskih deskah se nam bodo predstavili improligaši (MIŠ in ŠILA), gledališka skupina Rudolfi, KD Tuhinj in orkestri glasbene šole Kamnik, predstavili pa se bodo tudi različni poklici – gasilci, policisti, vojaki in gorski reševalci.

Na parkirišču pred Kotlovnico se bo zadnje tri dni, torej od četrtka do sobote, odvijala mladinska tržnica, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Mladinskim svetom Kamnik. Z nami bodo strelci, lokostrelci, igralci paint balla, taborniki in skavti, ki se bodo pomerili na »olimpijskih igrah«, zvečer pa uživali ob ognju, rolkarji, s katerimi bomo otvorili »sk8 park«, grafitarji, Velika planina in TIC Kamnik, Foto klub Kamnik s »šut & print« stojnico in kamero iz škatle za čevlje, Evropska prostovoljna služba in projekt »Rušimo zidove«, ki poteka v Kotlovnici, društvo DrogArt in člani Mladinskega sveta Kamnik.

Na prvi mednarodni bitki v Kamniku se bodo med seboj pomerili plesalci break dancea, potekale pa bodo še plesne, računalniške, fotografske in video delavnice. Pripravljamo tudi okrogle mize, in sicer na temo drog, kamniške mladine in o gledališki ustvarjalnosti in improvizaciji.

Seveda nismo pozabili tudi na glasbeno ponudbo za vse okuse – letos sta na sporedu kar dva večera za ljubitelje elektronskih ritmov, metal koncert, večer salse, veliki koncert, ki bo rockovsko obarvan, ter zaključni mega žur s karaokami in posebnim gostom. Vsak festivalski dan bo potekal tudi program za najmlajše.

Vstop na vse dogodke, razen prireditev PartyKIŠTA (22.5.), Electronic Saturday (23.5.) in veliki rock koncert (29.5.), je brezplačen.


Festival organizira MC Kotlovnica s soproducenti: Dom kulture Kamnik, Kulturno društvo Priden možic (KDPM), Mladinski svet Kamnik (MSKA), Občina Kamnik, Agencija za razvoj turizma in podjetništva, Foto klub Kamnik (FKK), Matična knjižnica Kamnik (MKK), Študentski klub Kamnik (ŠKK), Študentski klub Domžale (ŠKD) in Mladinsko društvo za kulturo in informacijsko dejavnosti (MD KID).


Sponzorji:

Avtošola Šmarca

KamBus

Terme Snovik

Velika Planina