Ta čudna reč #4 - Junaštvo

Ta čudna reč #4 - Junaštvo 2020-12-08T00:00:00+02:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
Ta čudna reč #4 - Junaštvo
11. 12. 2020
18:00 – 18:45
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
Facebook →

Junaštvo se nadaljuje tudi v #4 ediciji oddaje "TA ČUDNA REČ", na kateri se posvečamo našim velikim osebnim in družbenim izzivom...

Pod okriljem Mladinskega Centra Kotlovnica bo prihajajoči petek, 11.12. ob 18:00 uri, na ogled že četrta edicija oddaje, "TA ČUDNA REČ", na kateri se bomo ponovno posvečali tematiki JUNAŠTVA.
 
V preteklem tednu smo analizirali vaše dotedanje komentarje/predloge/vprašanja, ter se pod okriljem oddaje "Ta čudna reč" posvetili tematiki JUNAŠTVA, ki smo jo "zapakirali" v obliko svojevrstne delavnice-na-daljavo, pri čemer ste bili gledalci vljudno vabljeni k premišljevanju o lastnih izkušnjah soočanja z raznovrstnimi življenjskimi izzivi oziroma s "klici k avanturi", ter k pretuhtavanju o omenjenem v kontekstu generalne predloge junaštva, kot jo je identificiral Joseph Campbell (avtor knjige Junak tisočerih obrazov) in dodelal Christopher Vogler (avtor knjige The Writer's Journey: Mythic Structure for Writers).
Tekom oddaje smo uspeli dospeti nekje do sredine junaškega cikla, v prihajajoči oddaji pa se bomo posvetili še drugemu, zaključnemu delu.
 
Lepo vabljeni k ogledu pretekle oddaje (https://www.facebook.com/events/771568670117093), k lastni analizi izzivov s katerimi se sami soočate (ali ste se morda že soočili), kot tudi seveda k interaktivnemu live streamu, ki bo potekal prihajajoči petek in na katerem se bomo skupaj potopili še v vpogled zaključnih faz junakovega potovanja.
 
Vsi že vnaprej lepo vabljeni tudi k (anonimnemu!) posredovanju vprašanj/komentarjev/misli, ki se vam v zvezi z omenjeno temo porajajo, da jih lahko v največji možni meri vključimo tudi v našo spletno oddajo:
Vtipkate kodo (enter code): 20202121
 
Z vami bom Iztok Zver, mladinski delavec, psihoanalitični psihoterapevt in trener neformalnega izobraževanja.