Izmenjevalnica oblačil #13 // Clothing exchange

Izmenjevalnica oblačil #13 // Clothing exchange 2021-05-27T15:14:00+01:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
Izmenjevalnica oblačil #13 // Clothing exchange
12. 6. 2021
10:00 – 12:00
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
Vstop prost.
Facebook →

Čas je za JUNIJSKO izmenjevalnico oblačil!

Po letnem premoru je spet čas je za JUNIJSKO izmenjevalnico oblačil, ki bo tokrat potekala zunaj – pred MC Kotlovnica.
---
Ste že bili na izmenjevalnici oblačil? Imate doma kakšna oblačila, ki jih ne uporabljate več, in ne veste, kaj bi z njimi? Naložite jih v torbo in jih v soboto, 12. junija 2021, med 10. in 12. uro v Kotlovnici izmenjajte za druga.
Tudi v letošnji sezoni smo se povezali z društvom Makadam Kamnik, da izvedemo dogodek – izmenjevalnico oblačil – na kateri bomo »pozabljenim« dali možnost, da zaživijo na novo z novimi lastniki.
Izmenjevalnica deluje po različnih principih: »prinesi oblačila–odnesi oblačila« ali »samo prinesi oblačila« ali »samo odnesi oblačila«.
---
Have you ever been to a clothing exchange? Are there some clothes that you are not using anymore and you don’t know what to do with them? Bring them to Kotlovnica where you can exchange them for other clothes.
We have connected with društvo Makadam Kamnik to organize this exchange in order to give old clothes a second life.
The idea of this event is that you bring your clean clothes that you don’t use, and you will be able to take others that the rest of the people will bring. Or you can just take some without bringing any. We will also accept ripped ones and try to reuse them.
So if you are interested in exchanging your clothes with other people, we will see you in Kotlovnica on the 12 June 2021 from 10:00 to 12:00.
___
Vstop prost