Shadow Universe

Shadow Universe 2020-09-22T00:00:00+01:00
Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, Kamnik
Shadow Universe
25. 9. 2020
20:00 – 22:00
MC Kotlovnica
Fužine 10, Kamnik
Kamnik 1241
Facebook →

post rock poslastica

Shadow Universe je instrumentalni glasbeni projekt, ki združuje post-rock z ambientalnimi prvinami ter vrhunsko vizualno izkušnjo. Kontrasti med svetlimi zvočnimi slikami in temačnimi globinami odražajo razgibanost narave in sveta ter nas v kombinaciji z dodelanimi video projekcijami ponesejo izven mej poznanega. Shadow Universe je relativno nov projekt, ki pa že od začetka delovanja žanje velike uspehe tako v Sloveniji kot v tujini.
 
 
Rezervacija vstopnica na naslov: info@kotlovnica.si
Število obiskovalcev je omejeno na 50.
Organizatorji dogodka: Kulturno društvo Priden možic, Zavod Mladinski center Kotlovnica Kamnik, Dom kulture Kamnik, Skupina Štajn
POMEMBNO!
Na dogodek ne hodite bolni; vedite se odgovorno do drugih obiskovalcev in sebe. Ključnega pomena je higiena, pri vstopu na prizorišča si bo treba razkužiti roke, enako bo treba storiti, ko boste odhajali. Ohranjajte medsebojno razdaljo, ki naj znaša vsaj 1,5 metra. Dodeljeno vam bo sedišče, ki bo namenjeno le vam in ga do konca dogodka ne bo mogoče menjati. Stoli bodo med seboj oddaljeni 1,5 metra. Na posamezen dogodek pridite z masko, ki jo nosite do sedišča. Masko uporabite tudi med obiskom sanitarij. Vsa ustrezna obvestila o ukrepih bodo nameščena tudi ob vhodu na prizorišče ter znotraj le-tega.